De Regels

LEES A.U.B. EERST ONZE FORUMREGELS !
Plaats reactie
Tineke
Tiener Knager
Berichten: 765
Lid geworden op: 16 sep 2008, 12:29

De Regels

Bericht door Tineke » 16 sep 2008, 16:12

[b]Het forum[/b]
Is niet aansprakelijk voor foute informatie die gegeven word door leden!! Iedereen is dus zelf verantwoordelijk!
Op dit forum mag en moet alles bespreekbaar zijn, iedereen heeft een mening ook al wijkt deze misschien van de jouwe af, hij dient wel gerespecteerd te worden.
Pas op de lange termijn zal blijken welke mening of beslissing die voor een diertje is genomen de beste is, wij hopen door meningen e.d. te delen steeds meer te kunnen leren over onze geliefde knagertjes!!
Iedereen heeft ook zijn eigen ervaringen en ieder mag zijn mening geven val daarom niet iemand aan die een andere mening heeft dan jij.
Het is de bedoeling dat we hier met zijn allen info en ervaringen delen , uiteindelijk ben jij zelf aansprakelijk voor wat je doet en aanneemt, niet het forum of het team.

[b]Heb respect voor elkaar:[/b]
Dit betekend dat je mensen aanspreekt op de manier dat jij ook aangesproken wilt worden, geen discriminerende taal en geen scheldpartijen, laat iedereen in zijn waarde!
Het is op dit forum niet toegestaan namen te noemen in berichten ten nadele van welke persoon dan ook!

[b]Aanmelding:[/b]
Iedereen mag zich aanmelden tenzij je al een keer geband bent of al een keer aangemeld bent onder een andere naam!
Na aanmelding ontvang je een activeringsmail gebruik de link, daarna kan je inloggen!

[b]Na het aanmelden:[/b]
[u][b]Het is wel de bedoeling dat er actief mee word gedaan, heb jij je na 7 dagen nog niet voorgesteld dan zijn wij genoodzaakt om jou account te verwijderen!
Ook is het niet toegestaan om berichtjes te posten als je jezelf niet hebt voorgesteld![/b][/u]
[b]Wij gaan ervan uit dat je als lid mee praat in het forum, mocht je alleen komen lezen en niets posten, dan wordt je na drie maanden ook verwijderd, alleen kijken is geen toevoeging op ons forum![/b]
[b]Mocht je onverhoeds langere tijd niet het forum kunnen bezoeken, laat het iemand weten, dan wordt daar rekening meegehouden.[/b]

[b]Onderwerp plaatsen:[/b]
Een onderwerp mag en kan iedereen plaatsen maak alleen wel duidelijk waar het over gaat en kijk of het antwoord al niet te vinden is ergens, dubbel posten is niet toegestaan de dubbele post en eventuele reacties worden zonder pardon verwijderd.

[b]Taalgebruik:[/b]
Zoals hier boven al gezegd, gebruik geen scheldwoorden en maak gebruik van de Nederlandse taal, andere talen worden niet toegelaten . ook is onrechtmatig gebruik van hoofdletters niet toegestaan dit is ook niet prettig leesbaar.

[b]On topic:[/b]
Blijf op hetzelfde onderwerp anders word alles zo onduidelijk off topic reacties kunnen door de moderators worden verwijderd zonder nadere uitleg.

[b]Reclame:[/b]
Het is niet toegestaan reclame te maken zonder toestemming van de site admin of de moderators, word hier niet aangehouden dan word je van het forum verwijderd.

[b]Kopie:[/b]
Niets van dit forum mag worden gekopieerd en ergens anders worden gezet al is het op een forum of een site met goede of slechte bedoelingen.

[b]Oude onderwerpen:[/b]
Gelieve niet te reageren zonder reden op een onderwerp dat al een langere tijd niet actief is dit is vrij vervelend en onoverzichtelijk

[b]Avatars en Handtekening:[/b]
Gebruik een kleine formaat avatar, maximaal 6 kb, 80x80 pixels, dit is prettig voor andere forumgebruikers en stoort het niet, ook gelieve een onderschrift in rustige kleuren te maken en niet groter dan 50 Kb, 400x100 pixels maximaal te gebruiken.

[b]Foto's:[/b]
Maak foto's niet te groot maximaal 450x450 pixels. Is je foto te groot hou hier rekening mee het kan namelijk zijn dat je foto anders door de moderator of admin word verwijderd (een pagina waarbij je omhoog en opzij moet scrollen is niet prettig te lezen)

[b]Uitleg foto's plaatsen:[/b]
Je kan een afbeelding plaatsen door middel van de [img] button vergeet hem niet eerst bijvoorbeeld bij bv. photobucket te up loaden! mocht het plaatsen niet lukken wil een moderator je altijd hierbij wel helpen.

[b]Quote:[/b]
Geen tekst met foto's erin dan word het erg onoverzichtelijk selecteer dan gewoon alleen de tekst.

[b]Overigens:[/b]
Uitbuiting van dieren stellen wij niet op prijs, je word dan ook zonder pardon van het forum verwijderd.

[b]Niet nakomen van het reglement:[/b]
Mochten er dingen in het reglement niet nagekomen zijn kan je een waarschuwing krijgen na 3 waarschuwingen komt een ban voor een korte of langere tijd, ligt aan de ernst van de situatie.

[b]Moderators en de Admin's:[/b]
Zijn niet verantwoordelijk voor de geplaatste berichten en tekst van medegebruikers wel zullen wij optreden als dit nodig is.
Admins behouden zich het recht om de regels aan te passen op elk gewenst moment, zonder opgaaf van reden!

[b]Overige:[/b]
Mochten er nog vragen zijn of meldingen van misbruik stuur dan een privé bericht naar de admin of naar een van de moderators.

[b](De Admins behouden zich het recht voor, om zonder opgave van reden een lid te verwijderen, als deze vinden dat een lid niet past bij ons op het forum)[/b]
[url=http://knaagdieren.forum2go.nl][img]http://i24.photobucket.com/albums/c23/t ... ineke2.gif[/img][/url]
Tess, Zyta, Koala, Tommy, Yoko, Pascha, (Toby) & Werre.

Terug naar “ChinchillaPark Forum Regels”